Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken, dan wil je natuurlijk dat deze aan al je wensen voldoet. Maar waar begin je? Er zijn zoveel keukenzaken in Nederland, hoe kies je nou de juiste? Daarom hebben we voor jou een lijst samengesteld met de top 10 bekendste keukenzaken in Nederland. Zo ben je verzekerd van kwaliteit en kun je met vertrouwen jouw droomkeuken kopen.

 1. Keukenconcurrent: deze keten is al jaren een begrip in Nederland. Met een ruim assortiment en professioneel advies is Keukenconcurrent dé plek voor je nieuwe keuken.
 2. Keuken Kampioen: deze keukenwinkel staat bekend om haar ruime aanbod en scherpe prijzen. Daarnaast bieden ze goede service en kun je bij Keuken Kampioen terecht voor het hele proces, van advies tot installatie.
 3. Keukenloods: de naam zegt het al, bij de Keukenloods kun je terecht voor een ruime keuze aan keukens. Ze hebben zowel moderne als traditionele keukens in hun assortiment.
 4. Leicht Keukens: deze keukenwinkel is specialist in designkeukens. Als je op zoek bent naar iets bijzonders, dan is Leicht Keukens zeker een bezoek waard.
 5. Keukenmaxx: bij Keukenmaxx kun je terecht voor zowel complete keukens als losse apparatuur. Ze hebben een ruim assortiment en bieden scherpe prijzen.
 6. De Keukenstudio: deze keukenwinkel staat bekend om haar persoonlijke aanpak. Ze nemen de tijd voor je en helpen je om de keuken te vinden die helemaal bij jou past.
 7. Keukencentrum Nederland: bij dit keukencentrum kun je terecht voor zowel nieuwe keukens als renovatie. Ze hebben een ruim assortiment en bieden goede service.
 8. Keukenhuis: bij Keukenhuis kun je terecht voor zowel complete keukens als losse apparatuur. Ze hebben een ruim assortiment en bieden scherpe prijzen.
 9. Keukenkraanwebshop: zoals de naam al doet vermoeden, is dit de webshop voor alles wat je nodig hebt voor je keuken. Van complete keukens tot losse apparatuur, je vindt het hier allemaal.
  1. HTH Keukens: bij HTH Keukens kun je terecht voor zowel complete keukens als losse apparatuur. Ze hebben een ruim assortiment en bieden goede service.

  Bekende Duitse Keukenzaken Waar Nederlanders Ook Kopen

  Hoewel Nederland genoeg keuzes heeft als het gaat om keukenzaken, kiezen sommige mensen er toch voor om naar Duitsland te gaan voor hun nieuwe keuken. Duitse keukenzaken zijn vaak wat goedkoper dan hun Nederlandse tegenhangers, en ze hebben vaak een ruim assortiment. Hieronder een aantal bekende Duitse keukenzaken waar Nederlanders ook graag kopen:

  1. Küchen Aktuell: deze keukenwinkel heeft meerdere vestigingen in Duitsland en is populair onder Nederlandse keukenkopers.
  2. Küche&Co: ook deze keukenwinkel heeft meerdere vestigingen in Duitsland en is populair onder Nederlandse klanten.
  3. Küchen Quelle: deze keukenwinkel heeft een ruim assortiment en biedt goede service. Ook zij zijn populair onder Nederlandse keukenkopers.
  4. Küchenstudio Schmid: deze keukenwinkel staat bekend om haar persoonlijke aanpak en heeft een ruim assortiment. Ook zij zijn een populaire keuze onder Nederlandse klanten.

  “5 Tips voor het Kopen van een Keuken in Duitsland”

  “De Voordelen van het Kopen van een Keuken in Duitsland”

  “Waarom Duitsland de Beste Plek is om een Keuken te Kopen”

January 6, 2023

“Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, maar wil je niet teveel betalen? Overweeg dan om je keuken in Duitsland te kopen. Duitse keukenzaken bieden vaak goede prijzen en een ruim assortiment. Maar hoe weet je nou welke keukenwinkel het beste bij jou past? Wij geven je 5 tips voor het kopen van een […]

November 6, 2022

Op zoek naar een goedkope keuken? Wij hebben 6 unieke en geldbesparende tips voor jou! Of je nu je kookruimte wilt maximaliseren of een verouderde keuken een make-over wilt geven, onze experts helpen je graag om de keuken te krijgen die je altijd al wilde: Investeer in een duurzaam keukenontwerp Overweeg het gebruik van lichtgekleurde […]